Spiritele se incing in aceasta saptamana la Ferma Vedetelor!

21 Martie 2016, 13:55

Spiritele se incing in aceasta saptamana la Ferma Vedetelor!

In aceasta saptamana, marti si miercuri, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmari aventurile celor 8 concurenti ramasi in competitia pentru titlul de Fermierul anului.

Tensiunile vor atinge cote inalte in aceasta saptamana, Marcel intrand in colimatorul Soranei si al lui Lili Sandu. Discutiile in contradictoriu vor porni de la mancare si de la modul in care este impartita aceasta.

Maine seara, telespectatorii vor afla cine este fermierul sef al acestei saptamani. Benny a avut sarcina, inainte de a parasi ferma, sa nominalizeze noul fermier sef. Numele celui care va coordona ferma in aceasta saptamana va fi primit cu multa bucurie de concurenti, acestia considerand ca este o persoana extrem de potrivita pentru a-i conduce. 

Cele doua editii vor cuprinde rasturnari de situatie, precum si o serie de sarcini venite de la Nea Rata. Una dintre ele va presupune nominalizarea unui fermier care sa paraseasca ferma timp de o saptamana, pentru a fi ucenicul lui Nea Rata. Nominalizarea unanima a concurentilor va trebui realizata cu multa responsabilitate, deoarece pentru cel ales exista posibilitatea de a nu se mai reintoarce in Ferma vedetelor. Maria Constantin si Marcel Toader vor avea parte in aceasta saptamana de prima evadare din ferma cipriota. Telespectatorii vor afla marti, de la 20:30, unde vor ajunge cei doi, dar si cine sunt servitorii acestei saptamani.

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO

Relationate