Sorana Darcle, Paul Ipate si Octavian Strunila completeaza echipa fermierilor celebri de la "Ferma vedetelor"

20 Ianuarie 2016, 11:49

Sorana Darcle, Paul Ipate si Octavian Strunila completeaza echipa fermierilor celebri de la "Ferma vedetelor"

Ultimii trei concurenti care intra in competitia de la Ferma vedetelor sunt Sorana Darclée, Paul Ipate si Octavian Strunila! Acestia se vor lupta intr-o competitie captivanta pentru titlul de Fermierul anului impotriva celorlalti 9 fermieri: Anda Ghita, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipos, Benny Adegbuyi, Maria Constantin si Marcel Toader! Iulia Vantur si Nea Rata vor avea grija, ca de fiecare data, de bunul mers al lucrurilor.

Paul Ipate este absolvent al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale din Bucuresti, sectia Actorie. Cunoscut publicului pentru piesele de teatru si pentru filmele de lungmetraj, Paul a acceptat provocarea Ferma vedetelor: „Este o provocare si o experienta la care vreau sa particip. Stiu ca probele nu sunt foarte simple si ca e greu sa rezisti, dar mi-a placut intotdeauna sa fiu aproape de natura si de lucrurile simple. Sunt un om simplu, indragostit de natura si de natural.

Cu zeci de hituri la activ, sute de concerte in Romania si in strainatate, fosta componenta a trupei A.S.I.A Sorana Darclée este o fire luptatoare, extrem de determinata sa-si depaseasca limitele si sa faca tot posibilul pentru a castiga titlul de Fermierul anului. „Sunt convinsa ca Ferma vedetelor va reprezenta una dintre cele mai frumoase si interesante experiente din viata mea. Voi da totul in lupta pentru marele trofeu!

Octavian Strunila este cunoscut publicului pentru piesele de teatru, dar si pentru filmele si serialele TV in care a avut roluri remarcabile. Acesta a acceptat provocarea Ferma vedetelor  fiind extrem de legat de traditiile rurale romanesti. Dar oare va face fata cu brio provocarilor de pe alte meleaguri? Pe langa cele peste 1000 de episoade filmate pentru productiile PRO TV si Acasa, Octavian Strunila este si unul dintre castigatorii concursului Dansez pentru tine, dar si unul dintre concurentii de la MasterChef Celebrity. „Am petrecut destule vacante la tara ca sa stiu cum stau lucrurile la o ferma. Pe langa strategie, o sa am parte si de noroc! Intotdeauna am fost un norocos! Acolo sus cineva ma iubeste!”.Astfel, Paul Ipate, Octvian Strunila si Sorana Darcle se alatura celorlalte noua vedete care vor renunta la confortul de acasa in favoarea unei experiente unice: Saveta Bogdan, Anda Ghita, Mircea N. Stoian, Benny Adegbuyi, Maria si Marcel Toader, Lili Sandu, Ami si Viorel Sipos.

O noua cultura, o noua ferma, noi concurenti si noi provocari, alta tara, alta distractie, peisaje superbe si multa munca, o batalie stransa, aliante, prietenii, strategii de joc – toate aceste lucruri se vor vedea, in curand, la PRO TV, in lupta pentru titlul de Fermierul anului!

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Vezi episoade in intregime pe

Relationate