Marti, miercuri si duminica, de la 20:30, telespectatorii vor putea afla noile strategii si rasturnari de situatie din ferma cipriota, dar si surprizele de care vor avea parte Roxana Nemes, Paul Ipate, Sorana Darclee, Octavian Strunila, Lili Sandu, Maria Constantin, Vasile Calofir, Elena Lasconi si Denis stefan. 

Marti seara, telespectatorii vor afla cine este fermierul saptamanii, numit de Marcel Toader la parasirea fermei si pe cine va alege acesta sa fie servitori in aceasta saptamana. Miercuri vor fi alesi cei doi duelisti, iar duminica, in editia speciala de Paste, telespectatorii vor vedea un duel pe cinste, intre doua personaje cheie din Ferma vedetelor, dar si cum vor sarbatori fermierii Pastele in ferma cipriota!

Desi Pastele se apropie, tensiunile si conflictele nu vor lipsi din ferma. Inferioritatea numerica a baietilor va genera noi conflicte si strategii surprinzatoare in Cipru! O serie de alegeri neasteptate ale noului fermier sef vor destabiliza cursa pentru titlul de Fermierul anului. in editia speciala de Paste, cei 9 fermieri vor primi oaspeti de seama, dar si cateva daruri care le vor alina dorul de tara si de cei dragi. 

Cele 3 editii din aceasta saptamana vor surprinde noi tensiuni intre concurenti, dar si strategii cauzate de alegerile mai mult sau mai putin inspirate ale unora dintre concurenti. 

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!