Primele imagini din acest an cu Iulia Vantur la plaja. Cum a reusit frumoasa vedeta sa atraga toate privirile

02 Martie 2016, 11:10

Primele imagini din acest an cu Iulia Vantur la plaja. Cum a reusit frumoasa vedeta sa atraga toate privirile

Iulia Vantur, frumoasa prezentatoarea a emisiunii "Ferma Vedetelor", este posesoarea unui trup de invidiat, iar cele mai recente imagini demonstreaza acest lucru.

Aflata in Cipru impreuna cu concurentii de la "Ferma Vedetelor" si cu Nea Rata, vedeta a profitat putin de timpul liber si de pauzele dintre filmari si a realizat un pictorial frumos chiar pe plaja.

In fotografiile realizate pe meleaguri cipriote, Iulia apare intr-o rochie alba, diafana, dar care lasa la vedere silueta invidiata de multe doamne si domnisoare. Inalta, cu un chip angelic si o privire patrunzatoare, prezentatoare reuseste sa atraga atentia oriunde merge si sa se bucure de admiratia celor din jur.

Desi este implicata mereu in tot felul de proiecte, Iulia Vantur nu uita sa isi tina la curent fanii de pe Facebook cu ceea ce face si le scrie mesaje frumoase ori de cate ori are ocazia. Acestia sunt extrem de incantati si nu rateaza niciodata ocazia sa ii marturiseasca cat de frumoasa si delicata este, iar de cele mai multe ori o compara cu o zeita. 

Va ofer cu drag floricelele astea dragute si gandurile mele bune. Sa avem o primavara vesela!

Posted by Iulia Vantur on Tuesday, March 1, 2016

"Ferma Vedetelor", marti si miercuri", de la 20:30, la ProTV

Vezi episoade in intregime pe

Relationate