Talentul culinar al Patriziei este un atu absolut necesar in ferma, iar creativitatea ei va fi indispensabila in momentele in care ingredientele se imputineaza pe rafturi. „Sunt foarte incantata de acest proiect si abia astept sa il vad la televizor! Faptul ca am participat alaturi de Francesco face ca acest proiect sa fie unul foarte drag sufletului meu. Ma bucur ca am putut trece impreuna printr-o astfel de experienta, mi se pare ca este ceva unic ce poti impartasi cu copilul tau!”, a declarat Patrizia. 

Francesco este un tanar carismatic si descurcaret, care priveste cu entuziasm aceasta provocare: „Ferma vedetelor mi se pare un proiect foarte greu, dar foarte frumos! Am trecut prin multe lucruri acolo, dar m-am bucurat mult de fiecare clipa! Mi-am facut prieteni si pot spune ca este si va ramane o amintire unica pentru mine!”.

Monica Barladeanu si Nea Rata sunt pregatiti pentru noi provocari in cel de-al treilea sezon Ferma vedetelor! Drame, trairi, situatii limita si provocari psihologie – toate vor fi gestionate cu delicatete de Monica, iar Nea Rata va pregati fel de fel de probe pentru cei 12 concurenti.