Tensiune la dublu, actiune la greu!

 

Sezonul acesta, lupta pentru titlul de Fermierul anului va fi mai apriga ca niciodata. Fara confortul lumii moderne, fara internet, telefoane mobile si fara nicio legatura cu lumea exterioara,
12 vedete obisnuite cu stil de viata luxos vor trebui sa convietuiasca intr-un spatiu mic, sa isi produca propria hrana si sa execute sarcinile date de Nea Rata.

Vezi ultimele stiri

Stiri

Dupa un duel tensionat, Iulia Vantur a facut anuntul. Niciun concurent nu s-a asteptat sa se intample asa ceva 23 Martie 2016, 20:30 / 19 comentarii

Dupa un duel tensionat, Iulia Vantur a facut anuntul. Niciun concurent nu s-a asteptat sa se intample asa ceva

Concurentii ramasi in Ferma Vedetelor au avut parte de o saptamana dificila. Dupa ce Iulia Vantur le-a comunicat ca trebuie sa nominalizeze un fermier care sa paraseasca ferma, pentru a fi ucenicul lui Nea Rata, concurentii au inceput sa faca strategii in speranta ca isi vor pastra locul in competitie.

Paul Ipate este noul fermier sef al saptamanii! Ne vedem diseara, de la 20:30, numai la PROTV 23 Martie 2016, 12:07 / 0 comentarii

Paul Ipate este noul fermier sef al saptamanii! Ne vedem diseara, de la 20:30, numai la PROTV

Dimineata i-a gasit pe cei 8 fermieri ramasi in competitie in jurul mesei. Micul dejun a starnit noi controverse, din cauza faptului ca unii concurenti nu sunt obisnuiti sa imparta alimentele in mod egal, astfel incat toti sa se poata bucura de o masa corespunzatoare.

Paul Ipate, pus in fata unei decizii dificile. Cine este primul fermier care ajunge in aceasta saptamana la duel 22 Martie 2016, 20:30 / 0 comentarii

Paul Ipate, pus in fata unei decizii dificile. Cine este primul fermier care ajunge in aceasta saptamana la duel

O noua saptamana a inceput la Ferma Vedetelor, iar provocarile si momentele tensionate nu s-au lasat prea mult asteptate.

Spiritele se incing in aceasta saptamana la Ferma Vedetelor! 21 Martie 2016, 13:55 / 4 comentarii

Spiritele se incing in aceasta saptamana la Ferma Vedetelor!

In aceasta saptamana, marti si miercuri, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmari aventurile celor 8 concurenti ramasi in competitia pentru titlul de Fermierul anului.

Luptatorul Benny a pierdut lupta la Ferma vedetelor! 17 Martie 2016, 12:56 / 5 comentarii

Luptatorul Benny a pierdut lupta la Ferma vedetelor!

Ieri seara a avut loc o eliminare neasteptata la Ferma vedetelor! Benny, primul duelist ales, a decis sa il provoace la duel pe Mircea N. Stoian. Probele au fost in avantajul lui Mircea, fiind alese de el si a dat dovada de rapiditate si strategie, eliminandu-l pe Benny dupa trei probe tensionate. 

Octavian Strunila: "Stoian intoarce vietile pe dos". Benny Adegbuyi a fost eliminat de la "Ferma Vedetelor" 16 Martie 2016, 22:15 / 12 comentarii

Octavian Strunila: "Stoian intoarce vietile pe dos". Benny Adegbuyi a fost eliminat de la "Ferma Vedetelor"

In prima editie a acestei saptamani, Lili Sandu, "Fermierului Saptamanii", l-a ales pe Benny sa mearga la duel, iar acesta la randul lui a decis ca Mircea N. Stoian este concurentul care trebuie sa se lupte alaturi de el pentru un loc in "Ferma Vedetelor".

Surpriza la Ferma vedetelor: Lili Sandu este noul fermier sef! 16 Martie 2016, 11:31 / 1 comentarii

Surpriza la Ferma vedetelor: Lili Sandu este noul fermier sef!

Dan Helciug le-a facut aseara o surpriza celor 9 concurenti ramasi la Ferma vedetelor, venind in vizita cu muzica si multa voie buna! Editia de aseara a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, fiind urmarita de peste 1.6 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:29 - 22:27.

Rasturnare spectaculoasa de situatie! Lili Sandu este Fermierul Saptamanii 15 Martie 2016, 20:30 / 1 comentarii

Rasturnare spectaculoasa de situatie! Lili Sandu este Fermierul Saptamanii

In aceasta editie de la Ferma Vedetelor, surprizele s-au tinut lant pentru concurentii ramasi in concurs.

De vorba cu cea mai buna prietena a lui AMI! Care este cel mai greu lucru prin care poate trece la "Ferma Vedetelor" 15 Martie 2016, 16:35 / 1 comentarii

De vorba cu cea mai buna prietena a lui AMI! Care este cel mai greu lucru prin care poate trece la "Ferma Vedetelor"

AMI este plecata de ceva vreme la “Ferma Vedetelor”, dar noi nu am pierdut vremea si i-am luat interviu celei mai bune prietene ale sale, Simona, care ne-a dat detalii despre personalitatea artistei, despre concurs si despre ultimul single semnat AMI, ”3 Lucruri”.