Muncă la dublu, distracție la greu!

Noul sezon Ferma vedetelor pune la grea încercare 6 cupluri de vedete care sunt pregătite (...sau nu!) să ia cu asalt viața la fermă!

Soț și soție, cei mai buni prieteni, mamă și copil vor lucra, în premieră, la Ferma vedetelor, în echipe pentru a rezista cât mai mult în show și pentru a demonstra că împreună pot reuși!

Ferma vedetelor s-a întors la spiritul 100% românesc, în zona Sibiului, și scoate la lumină cele mai vechi tradiții românești pe care le împletește cu mult umor și voie bună.

Vezi ultimele stiri

Stiri

Din 16 februarie, "Ferma vedetelor" incepe la PROTV! In fiecare marti si miercuri, de la 20:30 08 Februarie 2016, 14:59 / 5 comentarii

Din 16 februarie, "Ferma vedetelor" incepe la PROTV! In fiecare marti si miercuri, de la 20:30

Cel de al doilea sezon Ferma vedetelor incepe la PRO TV, din 16 februarie! In fiecare marti si miercuri, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmari aventurile pe taramuri cipriote ale celor 12 fermieri: Anda Ghita, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipos, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate si Octavian Strunila.

Lupta pentru titlul de Fermierul anului se da pe taramuri incarcate de legende 04 Februarie 2016, 10:56 / 2 comentarii

Lupta pentru titlul de Fermierul anului se da pe taramuri incarcate de legende

Intinderile de nisip auriu, livezile de maslini si portocali, dar si valurile domoale ale marii Mediterane incadreaza ferma in care 12 vedete vor trebui sa convietuiasca pentru 3 luni de zile in cel de al doilea sezon Ferma vedetelor.

"Ferma vedetelor" are limita de bagaje 29 Ianuarie 2016, 15:19 / 0 comentarii

"Ferma vedetelor" are limita de bagaje

Reguli stricte la Ferma Vedetelor! Cei 12 concurenti, obisnuiti cu bagaje incapatoare, incarcate cu tot ce au nevoie atunci cand pleaca intr-o calatorie, au avut surpriza de a pleca in Cipru cu valizele pe jumatate goale. Ei au fost nevoiti sa renunte la multe dintre obiectele preferate, care le-ar fi oferit mai mult confort pe parcursul sederii lor la ferma.

"Ferma vedetelor" se pregateste de start: Alta tara, alta distractie! 28 Ianuarie 2016, 11:45 / 1 comentarii

"Ferma vedetelor" se pregateste de start: Alta tara, alta distractie!

Cei 12 fermieri sunt gata de marea provocare a primaverii: competitia pentru titlul de Fermierul anului! Ajunse in Cipru, vedetele care au raspuns provocarii Ferma vedetelor sunt gata sa-si preia atributiile. Coordonati de Nea Rata, concurentii vor avea o multime de sarcini: de la reabilitarea fermei, la constructia anexelor necesare, la cultivarea legumelor sau ingrijirea animalelor, toate cu scopul de a transforma complet ferma pana la finalul emisiunii!

Interviu Exclusiv. Iulia Vantur, despre noul sezon Ferma Vedetelor: "E o provocare!" 26 Ianuarie 2016, 12:13 / 6 comentarii

Interviu Exclusiv. Iulia Vantur, despre noul sezon Ferma Vedetelor: "E o provocare!"

In curand la PROTV incepe un nou sezon "Ferma Vedetelor". 12 celebritati au decis sa renunte la confortul de acasa pentru a trai o experienta unica.

Interviu Exclusiv. Nea Rata, despre concurentii de la Ferma Vedetelor: "Voiau sa ma cunoasca si sa se puna bine cu mine" 25 Ianuarie 2016, 13:01 / 3 comentarii

Interviu Exclusiv. Nea Rata, despre concurentii de la Ferma Vedetelor: "Voiau sa ma cunoasca si sa se puna bine cu mine"

In curand la PROTV incepe un nou sezon "Ferma Vedetelor". 12 celebritati au decis sa renunte la confortul de acasa pentru a trai o experienta unica.

Sorana Darcle, Paul Ipate si Octavian Strunila completeaza echipa fermierilor celebri de la "Ferma vedetelor" 20 Ianuarie 2016, 11:49 / 4 comentarii

Sorana Darcle, Paul Ipate si Octavian Strunila completeaza echipa fermierilor celebri de la "Ferma vedetelor"

Ultimii trei concurenti care intra in competitia de la Ferma vedetelor sunt Sorana Darclée, Paul Ipate si Octavian Strunila! Acestia se vor lupta intr-o competitie captivanta pentru titlul de Fermierul anului impotriva celorlalti 9 fermieri: Anda Ghita, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipos, Benny Adegbuyi, Maria Constantin si Marcel Toader! Iulia Vantur si Nea Rata vor avea grija, ca de fiecare data, de bunul mers al lucrurilor.

Saveta Bogdan, Anda Ghita si Mircea N. Stoian se alatura concurentilor de la "Ferma vedetelor"! 18 Ianuarie 2016, 13:01 / 5 comentarii

Saveta Bogdan, Anda Ghita si Mircea N. Stoian se alatura concurentilor de la "Ferma vedetelor"!

In batalia de la Ferma vedetelor isi fac intrarea inca trei concurenti care aspira la titlul de Fermierul anului! Extrem de determinati si pregatiti de provocarile fermei, Saveta Bogdan, Anda Ghita si Mircea N. Stoian sunt gata sa duca traditiile romanesti la malul Marii Mediterane, in insoritul Cipru, alaturi de Ami, Lili Sandu, Viorel Sipos, Benny Adegbuyi, Maria si Marcel Toader.

Benny Adegbuyi, Maria si Marcel Toader, pregatiti de marea provocare "Ferma vedetelor" 14 Ianuarie 2016, 12:09 / 6 comentarii

Benny Adegbuyi, Maria si Marcel Toader, pregatiti de marea provocare "Ferma vedetelor"

Lupta pentru titlul de Fermierul anului se anunta din ce in ce mai apriga! In show-ul Ferma vedetelor, prezentat de Iulia Vantur, vor intra Benny Adegbuyi, Maria si Marcel Toader. Alaturi de Ami, Lili Sandu si Viorel Sipos, ei vor renunta la stilul de viata cotidian si sunt pregatiti sa duca traditiile romanesti in Cipru!