Muncă la dublu, distracție la greu!

Noul sezon Ferma vedetelor pune la grea încercare 6 cupluri de vedete care sunt pregătite (...sau nu!) să ia cu asalt viața la fermă!

Soț și soție, cei mai buni prieteni, mamă și copil vor lucra, în premieră, la Ferma vedetelor, în echipe pentru a rezista cât mai mult în show și pentru a demonstra că împreună pot reuși!

Ferma vedetelor s-a întors la spiritul 100% românesc, în zona Sibiului, și scoate la lumină cele mai vechi tradiții românești pe care le împletește cu mult umor și voie bună.

Vezi ultimele stiri

Stiri

Au fost alesi cei doi servitori de la Ferma Vedetelor! Cine a fost votat de concurenti 17 Februarie 2016, 22:20 / 0 comentarii

Au fost alesi cei doi servitori de la Ferma Vedetelor! Cine a fost votat de concurenti

Cei 12 fermieri au intrat aseara in ferma care ii va gazdui pentru urmatoarea perioada. Anda Ghita, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipos, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate si Octavian Strunila vor avea parte de o viata lipsita de petreceri, haine de lux, piscina sau saloane de infrumusetare. Relaxarea a fost inlocuita, inca din prima zi, cu munca!

Prima zi la "Ferma vedetelor": cei 12 concurenti au intrat in ferma cipriota! 17 Februarie 2016, 11:44 / 0 comentarii

Prima zi la "Ferma vedetelor": cei 12 concurenti au intrat in ferma cipriota!

Cei 12 fermieri au intrat aseara in ferma care ii va gazdui pentru urmatoarea perioada. Prima editie a celui de al doilea sezon a fost urmarita de peste 1.8 milioane de telespectatori, la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:29 - 22:23. Cel mai urmarit minut al competitiei, de la 20:51, a reunit peste 2.2 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audienta, obtinand 11.8 puncte de rating si 26.2% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat 6.1 puncte de rating si 13.6% share.

A fost ales fermierul saptamanii, la Ferma Vedetelor. Cine ii va indruma pe ceilalti concurenti 16 Februarie 2016, 22:30 / 1 comentarii

A fost ales fermierul saptamanii, la Ferma Vedetelor. Cine ii va indruma pe ceilalti concurenti

Cel de al doilea sezon Ferma vedetelor a inceput la PRO TV! In fiecare marti si miercuri, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmari aventurile pe taramuri cipriote ale celor 12 fermieri: Anda Ghita, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipos, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate si Octavian Strunila.

ASTAZI incepe cel de-al doilea sezon Ferma vedetelor! 10 motive pentru care nu trebuie sa ratezi competitia din Cipru! 15 Februarie 2016, 14:56 / 0 comentarii

ASTAZI incepe cel de-al doilea sezon Ferma vedetelor! 10 motive pentru care nu trebuie sa ratezi competitia din Cipru!

Ferma vedetelor s-a mutat anul acesta in Cipru, pe taramuri de poveste, unde peisajul mirific iti taie rasuflarea in orice punct cardinal ai privi.

Cine a avut cea mai mare influenta in acceptarea provocarii "Ferma vedetelor"? Care au fost raspunsurile concurentilor 13 Februarie 2016, 12:23 / 0 comentarii

Cine a avut cea mai mare influenta in acceptarea provocarii "Ferma vedetelor"? Care au fost raspunsurile concurentilor

Din 16 februarie, in fiecare marti si miercuri, de la 20:30, telespectatorii vor avea parte de cel mai tare reality show din aceasta primavara! Ferma vedetelor s-a mutat anul acesta in insoritul Cipru, iar nea Rata le-a pregatit concurentilor o serie de sarcini.

"Cum va fi trecerea de la lumina reflectoarelor, la viata de ferma?". Raspunsurile concurentilor de la "Ferma vedetelor" 13 Februarie 2016, 11:37 / 0 comentarii

"Cum va fi trecerea de la lumina reflectoarelor, la viata de ferma?". Raspunsurile concurentilor de la "Ferma vedetelor"

Din 16 februarie, in fiecare marti si miercuri, de la 20:30, telespectatorii vor avea parte de cel mai tare reality show din aceasta primavara! Ferma vedetelor s-a mutat anul acesta in insoritul Cipru, iar nea Rata le-a pregatit concurentilor o serie de sarcini.

Focul de veghe ii va calauzi pe concurentii "Ferma vedetelor" 12 Februarie 2016, 14:43 / 2 comentarii

Focul de veghe ii va calauzi pe concurentii "Ferma vedetelor"

Anda Ghita, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipos, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate si Octavian Strunila nu vor avea parte de o vacanta de lux la malul Mediteranei! Nea Rata si Iulia Vantur le-au pregatit multe provocari, care, la finalul celui de al doilea sezon, vor desemna Fermierul anului.

Viata la Ferma vedetelor nu va fi usoara pentru cei 12 concurenti! 11 Februarie 2016, 11:34 / 0 comentarii

Viata la Ferma vedetelor nu va fi usoara pentru cei 12 concurenti!

Anda Ghita, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipos, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate si Octavian Strunila au pornit de curand in aventura vietii lor, pe meleaguri cipriote!

Concurentii de la Ferma Vedetelor declara care sunt atuurile si slabiciunile lor 09 Februarie 2016, 15:38 / 1 comentarii

Concurentii de la Ferma Vedetelor declara care sunt atuurile si slabiciunile lor

Din 16 februarie, Ferma Vedetelor va aduce in fata telespectatorilor aventurile din Cipru ale celor 12 vedete care au acceptat provocarea de a lasa confortul lumii moderne pentru viata la ferma.