Muncă la dublu, distracție la greu!

Noul sezon Ferma vedetelor pune la grea încercare 6 cupluri de vedete care sunt pregătite (...sau nu!) să ia cu asalt viața la fermă!

Soț și soție, cei mai buni prieteni, mamă și copil vor lucra, în premieră, la Ferma vedetelor, în echipe pentru a rezista cât mai mult în show și pentru a demonstra că împreună pot reuși!

Ferma vedetelor s-a întors la spiritul 100% românesc, în zona Sibiului, și scoate la lumină cele mai vechi tradiții românești pe care le împletește cu mult umor și voie bună.

Vezi ultimele stiri

Stiri

Primele imagini din acest an cu Iulia Vantur la plaja. Cum a reusit frumoasa vedeta sa atraga toate privirile 02 Martie 2016, 11:10 / 0 comentarii

Primele imagini din acest an cu Iulia Vantur la plaja. Cum a reusit frumoasa vedeta sa atraga toate privirile

Iulia Vantur, frumoasa prezentatoarea a emisiunii "Ferma Vedetelor", este posesoarea unui trup de invidiat, iar cele mai recente imagini demonstreaza acest lucru.

S-a prezentat in fata vedetelor cu un geamantan mare si negru. Iulia Vantur "i-a pus pe jar" pe fermieri 01 Martie 2016, 22:26 / 1 comentarii

S-a prezentat in fata vedetelor cu un geamantan mare si negru. Iulia Vantur "i-a pus pe jar" pe fermieri

O noua saptamana promitatoare a inceput pentru vedetele aflate in Ferma din Cipru. Dupa plecarea Andei Ghita, a fost ales un nou Fermier al Saptamanii, in persoana lui Marcel Toader.

Anda Ghita a desemnat un fermier sef la care niciunul dintre concurenti nu se astepta! 29 Februarie 2016, 13:47 / 1 comentarii

Anda Ghita a desemnat un fermier sef la care niciunul dintre concurenti nu se astepta!

In aceasta saptamana, cele 11 vedete ramase in competitia de la Ferma vedetelor vor afla cine este noul fermier sef, nominalizat de Anda Ghita in momentul eliminarii din competitie. 

Anda Ghita este primul fermier care paraseste Ferma vedetelor! 25 Februarie 2016, 11:53 / 4 comentarii

Anda Ghita este primul fermier care paraseste Ferma vedetelor!

Miercuri seara, telespectatorii au putut urmari primul duel al celui de-al doilea sezon Ferma vedetelor. Anda Ghita si Sorana au dat tot ce au putut pentru a nu parasi competitia. Editia a fost urmarita de peste 1.6 milioane de telespectatori, la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:30 - 22:33. Cel mai urmarit minut al competitiei, de la 20:52, a reunit peste 2.1 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audienta, obtinand 10.4 puncte de rating si 22.8% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat 6.4 puncte de rating si 14.1% share.

Primul duelist este Anda Ghita! Telespectatorii afla in aceasta seara primul fermier care paraseste "Ferma Vedetelor" 24 Februarie 2016, 12:00 / 2 comentarii

Primul duelist este Anda Ghita! Telespectatorii afla in aceasta seara primul fermier care paraseste "Ferma Vedetelor"

Marti seara, cei 12 fermieri au continuat activitatile de renovare a fermei, caminul care ii gazduieste pe taramurile cipriote. Editia a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a fost urmarita de aproape 1.8 milioane de telespectatori, la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:30 - 22:20. Cel mai urmarit minut al competitiei, de la 20:55, a reunit peste 2.3 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audienta, obtinand 9.5 puncte de rating si 21.5% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat 5.1 puncte de rating si 11.5% share.

Anda Ghita a parasit "Ferma vedetelor" fara sa anunte. Ce s-a intamplat cand Nea Rata a aflat decizia ei 23 Februarie 2016, 20:30 / 3 comentarii

Anda Ghita a parasit "Ferma vedetelor" fara sa anunte. Ce s-a intamplat cand Nea Rata a aflat decizia ei

Anda Ghita si Mircea N. Stoian nu au reusit sa puna capat discutiilor in contradictoriu, iar de aici si pana la o decizie neasteptata din partea concurentei nu a mai fost decat un pas. 

Prima petrecere romaneasca la Ferma vedetelor din Cipru! MARTI si MIERCURI, de la 20:30, numai la PROTV 22 Februarie 2016, 14:39 / 3 comentarii

Prima petrecere romaneasca la Ferma vedetelor din Cipru! MARTI si MIERCURI, de la 20:30, numai la PROTV

Maine seara, de la 20:30, la Ferma vedetelor cei 12 concurenti vor primi o vizita surpriza din partea lui nea Rata. Acesta le va lumina ziua cu multe daruri care sa le asigure fermierilor toate conditiile pentru a-si procura hrana: de la cateva animale, la seminte pentru rasaduri.

In a doua zi la Ferma vedetelor, Anda Ghita este hotarata sa plece acasa! 18 Februarie 2016, 11:20 / 3 comentarii

In a doua zi la Ferma vedetelor, Anda Ghita este hotarata sa plece acasa!

Prima noapte in Cipru a fost o provocare pentru cei 12 concurenti Ferma vedetelor. Anda Ghita este prima care si-a exprimat dorinta de a pleca din ferma. Tensiunile au aparut intre concurenti odata cu rasaritul soarelui, iar Anda nu a ezitat sa spuna lucurilor pe nume si sa dea nastere unui intreg conflict.