Muncă la dublu, distracție la greu!

Noul sezon Ferma vedetelor pune la grea încercare 6 cupluri de vedete care sunt pregătite (...sau nu!) să ia cu asalt viața la fermă!

Soț și soție, cei mai buni prieteni, mamă și copil vor lucra, în premieră, la Ferma vedetelor, în echipe pentru a rezista cât mai mult în show și pentru a demonstra că împreună pot reuși!

Ferma vedetelor s-a întors la spiritul 100% românesc, în zona Sibiului, și scoate la lumină cele mai vechi tradiții românești pe care le împletește cu mult umor și voie bună.

Vezi ultimele stiri

Stiri

Saveta Bogdan a parasit Ferma Vedetelor. Ce a declarat dupa ce a fost eliminata din concurs VIDEO EXCLUSIV 09 Martie 2016, 22:20 / 6 comentarii

Saveta Bogdan a parasit Ferma Vedetelor. Ce a declarat dupa ce a fost eliminata din concurs VIDEO EXCLUSIV

Dupa ce Mircea N. Stoian a desemnat-o pe Maria Constantin primul duelist al saptamanii, aceasta a ales-o ca adversar pe Saveta Bogdan. 

10 momente in care parul Iuliei Vantur a fost aranjat perfect. Cele mai frumoase coafuri ale vedetei 09 Martie 2016, 14:55 / 3 comentarii

10 momente in care parul Iuliei Vantur a fost aranjat perfect. Cele mai frumoase coafuri ale vedetei

Iulia Vantur impresioneaza la fiecare aparitie cu look-ul sau. De la tinutele superbe, la machiajul spectaculos pana la coafurile chic, Iulia este una dintre putinele vedete care nu este prinsa niciodata pe picior gresit. 

Mircea N. Stoian a preluat carma la Ferma vedetelor 09 Martie 2016, 13:33 / 1 comentarii

Mircea N. Stoian a preluat carma la Ferma vedetelor

Mircea N. Stoian a fost desemnat de Viorel Sipos noul fermier sef al Fermei vedetelor! Surpriza a fost uriasa pentru toti cei 10 concurenti ramasi in competitie, niciunul nesperand la o alegere atat de... inedita! 

Surpriza la Ferma Vedetelor. Cine este concurentul pe care Viorel Sipos l-a lasat Fermierul saptamanii 08 Martie 2016, 21:30 / 2 comentarii

Surpriza la Ferma Vedetelor. Cine este concurentul pe care Viorel Sipos l-a lasat Fermierul saptamanii

Viorel Sipos a fost al doilea concurent care a parasit Ferma Vedetelor in urma duelului pe care l-a pierdut in fata lui Mircea N. Stoian. 

INTERVIU EXCLUSIV! Ce spune mama lui AMI despre artista, despre "Ferma Vedetelor" si despre piesa "3 Lucruri" 07 Martie 2016, 13:51 / 0 comentarii

INTERVIU EXCLUSIV! Ce spune mama lui AMI despre artista, despre "Ferma Vedetelor" si despre piesa "3 Lucruri"

AMI fiind plecata la "Ferma Vedetelor", am profitat de ocazie si am vorbit cu mama ei. Despre cum crede ca se descurca la emisiune, despre ce ii lipseste cel mai mult lui AMI acolo si despre hitul pe care l-a lansat, "3 Lucruri".

La "Ferma Vedetelor", alegerile spectaculoase si intamplarile neasteptate vor face deliciul telespectatorilor 07 Martie 2016, 12:32 / 0 comentarii

La "Ferma Vedetelor", alegerile spectaculoase si intamplarile neasteptate vor face deliciul telespectatorilor

Saptamanile scurse la Ferma vedetelor si-au pus amprenta asupra celor 10 vedete ramase in competitie. Diminetile nu-i vor mai surprinde pe acestia plini de energie si voie buna, lipsa hranei facandu-i sa fie morocanosi.

Viorel Sipos a parasit cu cantec Ferma vedetelor! 03 Martie 2016, 11:56 / 2 comentarii

Viorel Sipos a parasit cu cantec Ferma vedetelor!

Ieri seara, Ferma vedetelor a debutat cu alegerea primului duelist. Toti fermierii au ales un singur nume: Mircea. Votul decisiv al fermierului saptamanii, Marcel Toader, a mers tot catre el: „Respect hotararea populara din aceasta ferma si atunci il deleg pe Mircea la duel!”.

Dupa 3 probe grele, Mircea N. Stoian a reusit sa isi elimine adversarul. Dezamagirea s-a citit pe chipul unor concurenti 02 Martie 2016, 22:15 / 0 comentarii

Dupa 3 probe grele, Mircea N. Stoian a reusit sa isi elimine adversarul. Dezamagirea s-a citit pe chipul unor concurenti

Mircea N. Stoian a fost in centru atentiei la Ferma Vedetelor in aceasta saptamana. Concurentul si-a petrecut ultimele zile in postura de Servitor, iar Marcel Toader l-a desemnat si primul Duelist al saptamanii.