Muncă la dublu, distracție la greu!

Noul sezon Ferma vedetelor pune la grea încercare 6 cupluri de vedete care sunt pregătite (...sau nu!) să ia cu asalt viața la fermă!

Soț și soție, cei mai buni prieteni, mamă și copil vor lucra, în premieră, la Ferma vedetelor, în echipe pentru a rezista cât mai mult în show și pentru a demonstra că împreună pot reuși!

Ferma vedetelor s-a întors la spiritul 100% românesc, în zona Sibiului, și scoate la lumină cele mai vechi tradiții românești pe care le împletește cu mult umor și voie bună.

Vezi ultimele stiri

Stiri

Paul Ipate, pus in fata unei decizii dificile. Cine este primul fermier care ajunge in aceasta saptamana la duel 22 Martie 2016, 20:30 / 0 comentarii

Paul Ipate, pus in fata unei decizii dificile. Cine este primul fermier care ajunge in aceasta saptamana la duel

O noua saptamana a inceput la Ferma Vedetelor, iar provocarile si momentele tensionate nu s-au lasat prea mult asteptate.

Spiritele se incing in aceasta saptamana la Ferma Vedetelor! 21 Martie 2016, 13:55 / 4 comentarii

Spiritele se incing in aceasta saptamana la Ferma Vedetelor!

In aceasta saptamana, marti si miercuri, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmari aventurile celor 8 concurenti ramasi in competitia pentru titlul de Fermierul anului.

Luptatorul Benny a pierdut lupta la Ferma vedetelor! 17 Martie 2016, 12:56 / 5 comentarii

Luptatorul Benny a pierdut lupta la Ferma vedetelor!

Ieri seara a avut loc o eliminare neasteptata la Ferma vedetelor! Benny, primul duelist ales, a decis sa il provoace la duel pe Mircea N. Stoian. Probele au fost in avantajul lui Mircea, fiind alese de el si a dat dovada de rapiditate si strategie, eliminandu-l pe Benny dupa trei probe tensionate. 

Octavian Strunila: "Stoian intoarce vietile pe dos". Benny Adegbuyi a fost eliminat de la "Ferma Vedetelor" 16 Martie 2016, 22:15 / 12 comentarii

Octavian Strunila: "Stoian intoarce vietile pe dos". Benny Adegbuyi a fost eliminat de la "Ferma Vedetelor"

In prima editie a acestei saptamani, Lili Sandu, "Fermierului Saptamanii", l-a ales pe Benny sa mearga la duel, iar acesta la randul lui a decis ca Mircea N. Stoian este concurentul care trebuie sa se lupte alaturi de el pentru un loc in "Ferma Vedetelor".

Surpriza la Ferma vedetelor: Lili Sandu este noul fermier sef! 16 Martie 2016, 11:31 / 1 comentarii

Surpriza la Ferma vedetelor: Lili Sandu este noul fermier sef!

Dan Helciug le-a facut aseara o surpriza celor 9 concurenti ramasi la Ferma vedetelor, venind in vizita cu muzica si multa voie buna! Editia de aseara a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, fiind urmarita de peste 1.6 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:29 - 22:27.

Rasturnare spectaculoasa de situatie! Lili Sandu este Fermierul Saptamanii 15 Martie 2016, 20:30 / 1 comentarii

Rasturnare spectaculoasa de situatie! Lili Sandu este Fermierul Saptamanii

In aceasta editie de la Ferma Vedetelor, surprizele s-au tinut lant pentru concurentii ramasi in concurs.

De vorba cu cea mai buna prietena a lui AMI! Care este cel mai greu lucru prin care poate trece la "Ferma Vedetelor" 15 Martie 2016, 16:35 / 1 comentarii

De vorba cu cea mai buna prietena a lui AMI! Care este cel mai greu lucru prin care poate trece la "Ferma Vedetelor"

AMI este plecata de ceva vreme la “Ferma Vedetelor”, dar noi nu am pierdut vremea si i-am luat interviu celei mai bune prietene ale sale, Simona, care ne-a dat detalii despre personalitatea artistei, despre concurs si despre ultimul single semnat AMI, ”3 Lucruri”.

Concurentii de la Ferma Vedetelor vor primi in aceasta saptamana vizita lui Dan Helciug! Marti si Miercuri, de la 20:30 14 Martie 2016, 14:30 / 5 comentarii

Concurentii de la Ferma Vedetelor vor primi in aceasta saptamana vizita lui Dan Helciug! Marti si Miercuri, de la 20:30

In aceasta saptamana, marti si miercuri, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmari doua editii senzationale ale celui de-al doilea sezon Ferma vedetelor. Rasturnarile de situatie spectaculoase, dar si vizita trubadurului primului sezon, Dan Helciug, vor anima viata celor 9 vedete ramase in competitia pentru titlul de Fermierul Anului. Acesta va veni la inceputul zilei, cand cerul abia incepea sa fie brazdat de razele timide ale soarelui, trezindu-i pe concurenti. Dan Helciug va veni cu o sticla de apa vie pentru concurenti, pentru a le creste tonusul si pentru a instala buna dispozitie pe meleagurile cipriote.