Tensiune la dublu, actiune la greu!

 

Sezonul acesta, lupta pentru titlul de Fermierul anului va fi mai apriga ca niciodata. Fara confortul lumii moderne, fara internet, telefoane mobile si fara nicio legatura cu lumea exterioara,
12 vedete obisnuite cu stil de viata luxos vor trebui sa convietuiasca intr-un spatiu mic, sa isi produca propria hrana si sa execute sarcinile date de Nea Rata.

Vezi ultimele stiri

Stiri


	Majda Aboulumosha a iesit din Ferma vedetelor
20 Aprilie 2018, 12:08 / 1 comentarii

Majda Aboulumosha a iesit din Ferma vedetelor

Ieri seara Ferma vedetelor a avut o serie de surprize pentru concurenti! Venirea lui Mihai Margineanu cu pizza si bere a creat niste amintiri de neuitat, iar Monica Barladeanu i-a provocat sa gaseasca un talisman pentru imunitate. Dinu Maxer a fost lasat de sotia sa fermier si a ales sa ii puna servitori pe Cosmin Natanticu si Majda Aboulumosha pentru a razbuna eliminarea sotiei sale din competitiei.


	Deea Maxer a parasit Ferma vedetelor dupa un duel dur
19 Aprilie 2018, 12:07 / 0 comentarii

Deea Maxer a parasit Ferma vedetelor dupa un duel dur

Miercuri seara Ferma vedetelor a prezentat telespectatorilor un duel feminin plin de adrenalina, suspans si forta! Deea Maxer a fost aleasa de Cosmin Natanticu ca prima duelista, iar ea si-a ales-o ca adversara pe Majda Aboulumosha, desi era accidentata. 


	Saptamana de foc la Ferma vedetelor - doua dueluri in doua zile
17 Aprilie 2018, 10:42 / 0 comentarii

Saptamana de foc la Ferma vedetelor - doua dueluri in doua zile

Miercuri si joi telespectatorii vor avea parte de doua dueluri spectaculoase la Ferma vedetelor ce aduc doua eliminari strategice dupa lupte foarte grele. Ziua de miercuri va desemna fermierul saptamanii lasat de Cristi Mitrea, dupa eliminare, dar si un duel feminin controversat ce va aduce prima eliminare strategica din saptamana.


	Cristi Mitrea a fost eliminat de la Ferma Vedetelor
13 Aprilie 2018, 12:45 / 0 comentarii

Cristi Mitrea a fost eliminat de la Ferma Vedetelor

Inca o saptamana dura si plina de tensiuni s-a incheiat ieri seara cu eliminarea lui Cristi Mitrea. Dupa ce a fost ales sa fie servitor, in ciuda accidentarii pe care a suferit-o, Rona a ales sa il trimita la duel. Cristi a ales sa mearga la duel cu Dinu Maxer si sa faca un duel dublu, chiar daca si partenera lui, Majda, era accidentata. Echipa Dinu-Deea Maxer a reusit sa invinga la probele de indemanare cu 2-0, iar Cristi a fost nevoit sa paraseasca cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro.


	Rona Hartner este fermierul saptamanii la Ferma vedetelor
12 Aprilie 2018, 13:14 / 1 comentarii

Rona Hartner este fermierul saptamanii la Ferma vedetelor

Dupa ce a trecut prin toate etapele din Ferma vedetelor, a fost servitor si de foarte multe ori duelist, a fost trimisa in exil si s-a intors alaturi de colegii sai, Rona Hartner a fost aleasa de Patrizia sa fie fermierul saptamanii. Rona a preluat conducerea fermei cu determinare si a ales sa ii puna in pozitia de servitori pe Cristi Mitrea si pe Tania Popa.


	Rasturnari de situatie la Ferma vedetelor
11 Aprilie 2018, 11:10 / 0 comentarii

Rasturnari de situatie la Ferma vedetelor

Miercuri, de la ora 20:30, Ferma vedetelor le pregateste telespectatorilor noi rasturnari de situatie!