Catalin Neamtu si Cosmin Natanticu, Daniel Iordachioaie si Rona Hartner, Patrizia si Francesco Paglieri, Narcisa Suciu si Dragos Mostenescu, Majda Aboulumosha si Diana Dumitrescu, Andrei si Gratiela Duban sunt cei 12 curajosi, care au renuntat la tot pentru a se intoarce la traditiile 100% romanesti si a trai izolati, in sanul naturii. 

Telespectatorii vor afla povestea fermei si vor fi introdusi intr-o atmosfera de basm, in mijlocul unui peisaj de poveste! Frumusetile patriei, traditii vechi si porturi populare pastrate cu sfintenie de oamenii locului se vor dezvalui pentru telespectatori si concurenti in acelasi timp. Impreuna vor face cunostinta pentru prima data cu ferma dezafectata si vor vedea in ce conditii vor trebui sa locuiasca vedetele. 

Drumul pana la ferma este lung si anevoios, iar Nea Rata nu s-a lasat mai prejos si le-a pregatit concurentilor multe surprize pe traseu! Abia astept sa vedeti acest nou sezon! „Vedetele de anul acesta au mare avantaj ca intra in perechi si se mobilizeaza unii pe altii. I-am plimbat putin pana am ajuns cu ei la poarta fermei, insa au si primit pe drum o gramada de lucruri, nu au ramas chiar cu mana goala in prima seara! Spre deosebire de alte sezone, poate parea ca au mai mult confort, insa realitatea le va da de furca repede! Eu doar atat va zic: avem o gasca de vedete puse pe treaba si pe voie buna - muncesc, canta, danseaza, glumesc si se distreaza! Nu trebuie sa ii ratati!”, a declarat Nea Rata. 

Monica Barladeanu va intampina cele 6 cupluri de vedete si ii va indruma pe parcursul celor trei luni. „Telespectatorii vor deveni martorii unor povesti superbe de iubire, de tradare sau de razbunare intre 12 vedete, pe care le indragesc de mult, si care sunt nevoite sa imparta totul in fiecare zi. Vor simti ca privesc 12 ‘filme’ in acelasi timp, cu ‘actori’ care se ‘dezbraca’ de toate privilegiile vietii lor obisnuite, ca sa traiasca ca niste oameni simpli si sa lupte pentru marele premiu si titlul de Fermierul Anului cu singura ‘arma’ pe care o au la dispozitie in aceasta situatie : ei insisi. Nu trebuie sa ratati intorsaturile de situatie ce vor fi pe parcurs!”, a declarat Monica.

Cum vor reactiona vedetele cand vor vedea ferma, cine sunt invitatii surpriza din prima editie care le vor da sfaturi demne de luat in seama, dar si cum vor reusi sa treaca peste prima noapte si primele tensiuni, ramane de vazut, numai la PRO TV.