Impreuna au spus DA provocarii de la Ferma vedetelor, au lasat in urma stilul de viata cu care erau obisnuite si au renuntat la confort pentru a pune mana la treaba si a transforma o ferma dezafectata intr-una functionala.  

Diana Dumitrescu a cucerit publicul prin carisma ei si simtul umorului, iar experientele inedite sunt provocarile ei preferate pentru testarea limitelor. “Abia astept sa traiesc aceasta experienta! Sper sa fie frumos si amuzant, sa invat lucruri noi si, de asemenea, sper sa cunosc oameni frumosi. Poate se vor lega si noi prietenii. Hai, Doamne ajuta!”, a declarat Diana Dumitrescu. 

Pe langa talentul actoricesc, Majda a fost inzestrata cu multe alte talente: gateste, machiaza si are o rabdare de fier!  “Ferma Vedetelor va fi o adevarata experienta pentru mine. Intotdeauna am fost o persoana ce a vrut sa se autodepaseasca si mi-a placut sa-mi testez limitele. Stiu de la prietenii care au concurat in sezoanele anterioare ca nu vom avea niste conditii favorabile, dar sunt pregatita sa le fac fata si sa ma bucur de ceea ce imi va oferi acel loc. Sa fie cu zambet si voie buna!”, a spus Majda.

Noul sezon Ferma vedetelor revine pe meleaguri 100% romanesti si pune in prim-plan cele mai vechi cutume intr-o zona in care traditiile sunt pastrate vii si astazi.