Daniel Iordachioaie si Rona Hartner

12 Ianuarie 2018, 15:49

Daniel Iordachioaie a inceput sa scrie istoria muzicii romanesti inca de acum aproape 30 de ani. In tot acest timp el a reusit sa scoata melodii care au ajuns la inimile romanilor.

Rona Hartner este o artista completa – joaca, picteaza, canta, danseaza si compune. A jucat in numeroase filme, atat romanesti, cat si frantuzesti si a reusit sa cucereasca inima unui public numeros prin felul ei extrovertit de a fi.

DANIEL IORDACHIOAIE

Varsta: 49
Orasul natal:
Pitesti
Resedinta actuala:
Bucuresti
Ocupatia:
Artist
Hobby-uri:
calatoriile si jocurile pe calculator
Cuvintele care te descriu cel mai bine:
destept, coleric, zapacit
De ce ai acceptat sa intri in Ferma Vedetelor?
Pentru ca banuiam eu ca o sa fie ceva misto. A fost o provocare.
De ce crezi ca vei "supravietui" in Ferma vedetelor?
Voi supravietui pentru ca sunt un baiat destept.
Daca ai putea alege orice loc din lume, unde ti-ai construi propria ferma si de ce?
Cel mai probabil la tata la Miroslovesti, peste drum de locul natal al lui Mihail Sadoveanu.
Ce e cel mai frumos in Ferma vedetelor?
Este peisajul.
Ce e cel mai dificil in Ferma vedetelor?
Sa locuiesti 3 luni cu niste oameni pe care nu ii cunosti, sa le asculti toate plangerile si sa le tolerezi toate problemele existentiale. 

RONA HARTNERVarsta: 44
Orasul natal: Bucuresti
Resedinta actuala: Coasta de Azur
Ocupatia: actrita, cantareata, pictor, scriitor
Hobby-uri: pictura, poezia
Cuvintele care te descriu cel mai bine: vie, inocenta, nebunatica, creativa, artista
De ce ai acceptat sa intri in Ferma Vedetelor? Pentru experienta de viata pe care mi-o va aduce, pentru faptul ca eram sigura ca va fi ca un loc creativ in mijlocul naturii unde voi putea lega prietenii pe viata
De ce crezi ca vei "supravietui" in Ferma vedetelor? Pentru ca sunt o persoana puternica si in fata provocarilor diverse a le vietii imi gasesc resurse nebanuite. Pentru ca ma inchin si cred ca Dumnezeu este cu mine. Pentru ca daca sunt atacata stiu sa ma apar. Pentru ca daca nu voi rezista in Ferma Vedetelor si voi pierde voi considera pana si acest lucru favorabil pentru mine fiindca orice experienta fie buna, fie rea poate fi in avantajul celor ce cred in destinul lor
Daca ai putea alege orice loc din lume, unde ti-ai construi propria ferma si de ce? In Maramures!!! Pentru ca este minunat, toti oamenii mai stiu sa traiasca ca la tara asa cum era ea. Ca acolo se respecta traditia. Pentru ca acolo se semneaza acte cu Aldamas si ca se si munceste, dar se si chefuieste pe cinste. Adica acolo suntem cu adevarat romani.
Ce e cel mai frumos in Ferma vedetelor? Adevarul care iese la iveala pe zi ce trece. Si peisajul minunat, filozofia sau lectiile de viata care ies la iveala in contact cu animalele si cu natura. Totul la ferma este biblic, bine versus rau, adevarul vs minciuna, inocenta vs perversitate. Totul este atat de transparent incat poate ceea ce se intampla acolo de fapt se intampla in toate satele mici... care sunt atat de transparente in fata fenomenului uman, dar ascunsi dupa blocuri sau fatadele caselor si in spatele geamurilor fumurii putem mai bine sa fim disimulati in jugla urbana. Aici totul est transparent!!! Mastile cad, asta este frumos.
Ce e cel mai dificil in Ferma vedetelor? Deceptiile sunt dificile. Uman vorbind uneori vrei sa crezi ca ai prieteni chiar si printre cei care iti sunt ostili aparent... dar din nefericire unii oameni nu se schimba niciodata. Si asta este libertatea lor... si sursa de suferinta. Asta e dificil. Criticile sunt dificile. Cine suntem noi sa criticam pana la urma? Rautatile gratuite sunt dificile. Tradarile sunt dificile. In rest, liniste si pace!!! Sau nebunie si creatie!!! Ferma Vedetelor vs Jungla Vedetelor. 

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO