Cristi Mitrea si DJ Wanda

14 Martie 2018, 20:40


	Cristi Mitrea si DJ Wanda

Cristi Mitrea este luptatorul de MMA ce s-a facut remarcat in lumea mondena prin stilul sau nonconformist. Disciplina sportiva si spiritul de luptator sunt doua calitati care ii vor fi de ajutor la Ferma vedetelor.
 
DJ Wanda este o artista complexa ce jongleaza intre muzica si arta tatuajelor. Cand nu este la salonul de tatuaje, face inconjurul lumii pentru a explora si a cunoaste noi culturi. Dezinvoltura, nonconformismul si simtul umorului sunt calitatile ce o vor ajuta sa se adapteze la Ferma vedetelor.

DJ Wanda 

Varsta: 41 
Orasul natal : Iasi
Resedina: Bucuresti 
Ocupatia: Producator/DJ / Inginer de sunet/ Design Tattoo Artist 
Hobby-uri: Desen 
Cuvintele care te  descriu cel mai bine: Sunt un om dezarmant de sincer, afectuos, sensibila, puternica, focusata
De ce ai acceptat sa intri in Ferma Vedetelor? Am vrut sa traiesc o experienta unica, sa inteleg lucrurile reale despre viata. 
De ce crezi ca vei "supravietui" in Ferma vedetelor? Cred ca am capacitatea de adaptare in orice fel de situatie, sunt un om bun, imi fac prieteni repede. 
Daca ai putea alege orice loc din lume, unde ti-ai construi propria ferma si de ce? Am 2 optiuni. In Romania - oriunde  sau in Anglia. Viata la tara este frumoasa, sanatoasa, apropierea de natura este viata. 
Ce e cel mai frumos in Ferma vedelor? Fermierii, legatura cu pamantul, frumusetea de zi cu zi si munca multa care te mentine tot timpul conectat cu realitatea. 
Ce e cel mai dificil in Ferma vedetelor? Conditiile cu adevarat grele, adaptarea la un ritm de viata cu totul diferit fata de cel pe care il ai in viata de zi cu zi, caractere diferite cu care trebuie sa traiesti si sa formezi o mica familie.

CRISTI MITREAVarsta: 36
Orasul natal: Bucuresti
Resedinta actuala: Bucuresti
Ocupatia: Sportiv de performanta
Hobby-uri: Muzica, Calatorii, Filme si Mancare :)) 
Cuvintele care te  descriu cel mai bine: Ambitios, Organizat, Loial, Tandru?! :))
De ce ai acceptat sa intri in Ferma Vedetelor? Pentru a vedea daca imi pot depasi anumite limite. Pentru a reusi sa ies din zona de comfort. Pentru o experienta de neuitat.
De ce crezi ca vei "supravietui" in Ferma vedetelor? Nu sunt sigur de asta. Asta este testul in sine. Sa vezi daca rezisti. 
Daca ai putea alege orice loc din lume, unde ti-ai construi propria ferma si de ce? Madagascar.  :)) 
Ce e cel mai frumos in Ferma vedelor? Faptul ca suntem toti diferiti...si rasaritul. 
Ce e cel mai dificil in Ferma vedetelor? Munca fizica pentru cei ce nu-s obisnuiti cu ea. 

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO