Nici in aceasta saptamana, Mircea N. Stoian nu va reusi sa-si tempereze pornirile, criticand cu termeni extrem de duri dulceata facuta de ceilalti concurenti. Lili Sandu va considera acest lucru o jignire la adresa celor care au muncit la fabricarea dulcetii, intrand intr-o discutie in contradictoriu cu Mircea si, indirect, in colimatorul acestuia. 

Maine seara, telespectatorii vor afla cine este noul fermier sef al acestei saptamani. Saveta Bogdan, eliminata saptamana trecuta de Maria Constantin, a facut o nominalizare surprinzatoare! Fermierul sef va fi o prezenta feminina, care va incerca sa conduca ferma cu o mana de fier! Va reusi oare sa-i stapaneasca aceasta pe ceilalti fermieri? Pe langa surpriza nominalizarii, concurentii vor mai avea parte de inca o surpriza in ceea ce priveste servitorii saptamanii, nominalizati de fermierul sef!

Tot in aceasta saptamana, doi concurenti vor avea sansa sa evadeze in afara fermei. Nu oricum, ci sub atenta supraveghere a lui Nea Rata care-i va lua pe cei doi la o croaziera pe mare. Insotitorul de bord al vasului de croaziera va fi Dan Helciug, care va avea grija sa-i ajute pe cei doi concurenti sa intinda navodurile pentru pescuit. 

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!