Batalia se va purta intre matriarhatul, care a condus pana acum ferma si patriarhatul, care incepe sa castige teren. Majda are un moment de sensibilitate si le impartaseste colegilor povestea ei grea de viata. Wanda, Gratiela si Rona ii fac o surpriza lui Nea Rata si il asteapta imbracate in costume de baie. Situatia devine si mai amuzanta Nea Rata fiind insotit de Badia Chirica, de 86 de ani, care vine sa le povesteasca cum se face un cuptor dacic, sarcina acestei saptamani, si cum se coace painea in el.

Monica Barladeanu le va spune concurentilor pe cine a lasat Narcisa Suciu fermier sef, iar din acel moment noi strategii incep sa prinda contur. Noi servitori vor fi alesi, iar nominalizarea pentru duel este o miscare strategica foarte clara, spre surprinderea tuturor. 

Cine va prelua conducerea fermei, cine vor fi servitorii, cum vor evolua tensiunile din casa, prin ce momente limita vor trece fermierii, dar si ce va pati Patrizia ramane de vazut numai la PRO TV, in aceasta seara, de la 20:30.