Andrei Duban intra in Ferma Vedetelor. Care sunt avantajele lui in competitie

08 Februarie 2018, 11:45


	Andrei Duban intra in Ferma Vedetelor. Care sunt avantajele lui in competitie

Ferma vedetelor da start aventurii pentru cele 6 perechi de celebritati, din 13 februarie, numai la PRO TV!

Andrei Duban se numara printre concurentii noului sezon Ferma Vedetelor. Care sunt avantajele sale in competitie.

- Care sunt avantajele tale in competitie?  

- Marele avantaj, si nu am sa ascund asta, este ca o am pe Grati langa mine, si incercam sa suplinim lipsa copilului unul pentru altul, dar faptul ca o am pe ea alaturi de mine, este cel mai mare avantaj al meu din punct de vedere psihic vorbesc.

- La ce-ti va fi cel mai greu sa renunti cand vei fi in ferma?  



- O, sunt multe lucruri la care o sa imi fie greu sa renunt. Eu folosesc multa apa, in general, si acolo sper sa nu lipseasca. Ca obiecte - un aparat de barbierit, cu care inteleg ca nu avem voie desi nu inteleg de ce :). Probabil ca o sa-mi lipeseasca multe lucruri cu care m-am obisnuiti in epoca asta a vitezei si  a tehnicii, cum ar fi televizorul. Eu ma uit foarte mult la televizor, imi place sa fiu informat. Am obiceiul sa ma joc cu copilul si asta o sa imi lipseasca cel mai mult.

- Ce nu lipseste niciodata din meniul zilnic? 

- Mie nu imi lipseste niciodata lamaia, cu care incep ziua! Primul lucru pe care il fac este sa imi storc o lamaie intreaga intr-un pahar cu apa. In rest, sper sa nu murim de foame, atat. Nu am ceva ce mananc zilnic. Nu am treaba cu painea, nu am treaba cu sucurile, dar intr-adevar lamaia o sa imi lipseasca.

- Care este slabiciunea ta culinara?  

- Am mai multe slabiciuni: salamul de Sibiu, sarmalele, snitelele facute de Grati, micii. Foarte, foarte exotic, nu-i asa?

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO

Relationate