AMI a parasit Ferma Vedetelor. Ce a declarat dupa ce a fost eliminata din concurs VIDEO EXCLUSIV

30 Martie 2016, 22:22

Cea de-a saptea saptamana la Ferma Vedetelor s-a incheiat cu eliminarea inca unui concurent, duelul dintre Sorana si AMI fiind castigat de cea dintai.

Ziua a inceput cum nu se poate mai surprinzator pentru concurentii ramasi la Ferma Vedetelor, dupa ce acestia au realizat ca Mircea N. Stoian, pe care l-au eliminat prin vot cu o saptamana inainte, s-a intors in ferma. Barbatul si-a facut aparitia inca de la primele ore ale diminetii, iar revederea cu colegii sai, mai ales cu AMI, cea care a avut votul final. 

Dupa ce a fost propusa la duel de Maria Constantin, Sorana Darclee a ales sa se lupte pentru a ramane in Ferma cu AMI si, chiar daca la prima vedere parea o confruntare disproportionata, cele doua au oferit un duel pe cinste, castigat de Sorana, dupa doar doua probe: mulge capra si cu roaba pe barna. 

Concurentii au avut posibilitatea sa cumpere mancare, deoarece au fost vizitati de negustor, iar de aceasta data s-au comportat civilizat, fara sa-i mai fure din produse si au reusit sa obtina provizii necesare pentru a putea diversifica preparatele. Cu cantec si voie buna, AMI si-a luat ramas bun de la colegii din Ferma Vedetelor, nu inainte de a le lasa un bilet in care a scris si numele urmatorului Fermier al saptamanii.

Descarca aplicatia PROTV din Google Apps si App Store pentru a vedea Video EXCLUSIV cu declaratia lui AMI dupa ce a fost eliminata de la Ferma Vedetelor! 

Vezi episoade in intregime pe

Relationate