A vorbit de multe ori despre ea, dar a preferat sa o tina ascunsa de ochii lumii. Cum arata sotia lui Nea Rata

11 Ianuarie 2016, 14:03

A vorbit de multe ori despre ea, dar a preferat sa o tina ascunsa de ochii lumii. Cum arata sotia lui Nea Rata

In curand la PROTV incepe un nou sezon "Ferma Vedetelor". 12 celebritati au decis sa renunte la confortul de acasa pentru a trai o experienta unica.

Daca anul trecut ferma si-a intampinat concurentii cu un frig napraznic, in mijlocul padurii, fiind izolati si fara nicio urma de civilizatie in jur, anul acesta Iulia Vantur si nea Rata le pregatesc o mare surpriza: Ferma vedetelor se muta in Cipru

Nea Rata va fi legatura celor 12 vedete cu viata grea de la ferma si le va explica ce inseamna munca de fermier.

Nea Rata este pregatit si el pentru noua provocare, iar umorul caracteristic nu va lipsi nici din acest sezon: „Ma bucur pentru concurenti ca nu vor mai sta in frig, si asa nu prea se descurcau ei sa intretina focul, dar nu asta era cea mai mare problema a lor, ci sarcinile pe care se tocmeau. Fermierul e fermier oriunde s-ar duce, si de data asta sunt hotarat sa ii transform din vedete in adevarati fermieri, sa prinda ceva si sa stie si ei sa bata un cui, sa mulga o capra, sau cine stie ce animale mai avem pe acolo!”. 

In primul sezon "Ferma Vedetelor", sotia lui Nea Rata a fost adesea adusa in discutie deoarece aceasta le-a purtat uneori de grija concurentilor si le-a trimis, ocazional, bunatati. Cu toate acestea, mentorul fermierilor a preferat sa o tina departe de ochii lumii, motiv pentru care multi s-au intrebat cine este faimoasa doamna Rata? Mihaela Rata ii este partenera de viata de peste 21 de ani. Cuplul are are o fata (Maria) si un baiat (Bogdan), pe care Nea Rata incearca sa ii implice in treburile gospodaresti, insa fara prea mare succes.  

Iata cum arata domnul si doamna Rata in cateva imagini de familie, din albumul personal al mentorului de la "Ferma Vedetelor", dar si cei doi copii. 


Nea Rata si sotia sa, Mihaela

Bogdan, fiul familiei RataMaria, fiica familiei Rata

Vezi episoade in intregime pe

Relationate