CATALIN NEAMTU

Varsta: 36
Orasul natal: Bucuresti
Resedinta actuala: Bucuresti
Ocupatia: Actor, Improvizator, Scenarist.
Hobby-uri: Improvizatia - e si meserie si pasiune. Joaca - cu Smaranda si Petru. Colectionarea magnetilor de frigider. Fifa cu prietenii pe PS. Gatit.
Cuvintele care te descriu cel mai bine: nimic nu este intamplator, doar lenea, uneori.
De ce ai acceptat sa intri in Ferma Vedetelor? Pentru ca mi-am dorit o experienta rurala consistenta si concentrata.
De ce crezi ca vei "supravietui" in Ferma vedetelor? Pentru ca sunt omul pe care greu il agati in conflicte si pentru ca am un nivel de adaptabilitate foarte ridicat.
Daca ai putea alege orice loc din lume, unde ti-ai construi propria ferma si de ce? Nu m-as duce prea departe. La Vama Veche, pentru ca este a doua mea casa, sau cel putin era in verile studentiei. Plus ca as fi si aproape de Nea Rata, de la Agigea la Vama ajunge usor si imi va putea da sfaturi, misiuni si ajutor.
Ce e cel mai frumos in Ferma vedetelor? Viata simpla si sanatoasa, oamenii si revelatia ca poti trai, daca muncesti, cu ce ai pe langa casa, fara bani.
Ce e cel mai dificil in Ferma vedetelor? Lipsa familiei.


COSMIN NATANTICU

Varsta: 37
Orasul natal: Petrosani
Resedinta actuala: Bucuresti
Ocupatia: Actor
Hobby-uri: nu prea am
Cuvintele care te descriu cel mai bine: amuzant, optimist, lenes
De ce ai acceptat sa intri in Ferma Vedetelor? Am accept ca sa vad de ce mai sunt in stare si daca pot sa fac fata provocarilor de acolo.
De ce crezi ca vei "supravietui" in Ferma vedetelor? Pentru ca sunt amuzant, optimist si pentru ca nu vreau sa mai fiu lenes.
Daca ai putea alege orice loc din lume, unde ti-ai construi propria ferma si de ce? In Miami pentru ca e tot timpul cald.
Ce e cel mai frumos in Ferma vedetelor? Locul unde ferma si aerul curat de munte, mirosul de oaie.
Ce e cel mai dificil in Ferma vedetelor? Sa ma trezesc dimineata!